Váš obchodní plán na rok 2022

Když si chod Vaší firmy naplánujete tak, abyste si mohli navrhnout i její budoucnost, spíše než jenom ponechat náhodě, všechno se najednou změní:

Zjistíte, že se na budoucnost díváte s optimismem a nikoliv plní obav a strachu. Najednou budete získávat mnohem více zkušeností a zažívat mnohem méně stresu. A budete se těšit z dalších cílů a motivace, které přijdou, protože očekávanou odměnu uvidíte jasně před sebou.

Čí je to plán, na kterém pracujete?

Všichni pracujeme na základě plánu, buď vlastního nebo cizího. Mnoho vlastníků firem a podnikatelů dělá chybu v tom, že si myslí, že když firmu vlastní, tak jí zároveň řídí. Ale realita je mnohdy odlišná, protože často jejich firmu řídí zákazníci svými nespnitelnými požadavky, nebo banky, věřitelé, strach nebo také kolegové atd.. Dny, týdny a měsíce u těchto firem jsou z velké části řízeny reakcemi na tyto druhé a třetí strany.

Ale stejně tak, jako nemůžete upéct skvělý dort bez dobrého receptu, zřejmě nemůžete vybudovat krásnou budoucnost bez dokonalého plánu. Váš plán musí být tak inspirativní, abyste na něj museli stále myslet. Měl by vás ráno vytáhnout z postele, v průběhu dne naplňovat vzrušením a energií a pohánět vás ke všem činnostem, které jsou nutné k tomu, aby se váš plán stal skutečností.

Je to vaše firma

Musíte se rozhodnout sami, jaké jsou vaše plány na následující rok. Udělejte je takové, aby za to stáli. Udělejte je tak dobré, že by namotivovali i mne, kdybych je znala! Osvěžte si ten starý pocit vzrušení, když jste poprvé začali podnikat. Sněte velké sny, proměňte je v plány a pak začněte pracovat na jejich realizaci. 

Přeji vám všechno nejlepší v roce 2022, ať se splní vaše plány!

Want to receive the week’s best marketing TIP, design tech resources straight to your inbox?

Send us your email:

Kontaktujte nás

Out Of Office, s.r.o.

AKancelář Běžka, Běžecká 2
Praha 6 - Břevnov
160 00

T+420 731 606 350